Mer av Bjerkreim!

I Bjerkreim finner du et utvalg av butikker og servicebedrifter som alltid strekker seg langt for at du skal få den beste opplevelsen!

Søstra til Morten

Blomster kan i flere tilfeller si mer enn 1000 ord, og er en fin måte å få sagt det en ønsker ved anledninger som gratulasjoner, takknemlighet og medfølelse.

Myrill Design

Håndverk i edle metaller laget og designet i Bjerkreim av Magnhild Gjedrem

Han med hatten – Fotostudio

Han med hatten hjelper deg med fotografering i vårt studio på 50m2 eller ute på location.

Bjerkreimsmarken

En av Rogalands største landbruksmesser og en folkefest for hele regionen!

Coop Vikeså

Coop Vikeså er en 100år gammel bedrift som tilbyr kundene dagligvare, faghandelsvarer og landbruksvarer.

Han med hatten rammeverksted

Har du ett bilde som mangler eller trenger ny innramming?

Esso vikeså veiservice

Mer enn drivstoff og lading!

Turistinformasjon på Vikeså Veiservice – Esso

Vikeså Veiservice (Esso bensinstasjon) fungerer som turistkontor for Bjerkreim kommune.

Versland Gard

Salg av saueskinn i nydelige naturomgivelser på Versland Gard

Tonjes Hudpleie

Hudpleie og velværetjenester – egentid i avslappende omgivelser

Pittergarden

Besøk vakre Pittergarden og oppdag deres fantasiske univers! Alt fra håndsydde høykvalitets saueskinnsprodukter til konserter og teaterforestillinger.

Gitar og Handverk

I det gamle fjoset på Svela er det både gitarverksted og blomsterverksted. Restaurering av strenginstrumenter, salg av egenproduserte gitarer og salg av nydelige blomsterkreasjoner til enhver anledning.

En av tingene jeg må øve meg på i sommer er å takle dårlig vær. Jeg tror jeg er over gjennomsnittet opptatt av yr.no. Sjekker alltid vær og vind før jeg skal ut på tur. Kan gjerne kjøre avgårde på kveldstur uten å vite hvor jeg skal, og la lyset og himmelen styre hvor jeg havner. Er ikke noe galt i det. Liker det egentlig! Men om sommeren kan det nesten bli som en besettelse. Jeg sjekker yr.no altfor mange ganger, og kan bli skikkelig sur hvis værmeldingen ikke stemmer.

I går bestemte jeg meg få å ikke la dårlig værmelding og tåke stoppe planene for en tur jeg hadde gledet meg til. Og vi var egentlig heldige. Det kunne vært null sikt. Men så ble det magisk. Aha-opplevelsen var likevel at jeg bruker så unødig mye krefter på å stresse med været, og på å ønske meg andre steder enn her. Det kan jo bli fine opplevelser likevel. Også dette kan være sommer. Og vi får faktisk ikke gjort noe med været!

Det er ikke til å legge skjul på at Vestlandet ofte ikke har det beste været. Ikke alltid Norge heller for den saks skyld. Hadde et år der jeg etterhvert måtte flykte med telt til Sørlandet for å få en dose med varmere klima etter det som føltes som en hel sommer med surt Vestlandsvær. Og så drømmer jeg stadig om å få reise til varmere strøk, kall det gjerne Syden om du vil.

Men jeg vet at jeg også har litt å gå på når det gjelder å glede meg over at andre har nydelig sommervær! Så når noen sender meg oppdateringer fra varme strender, fjelltopper, sol og sommer, skal jeg prøve å dele gleden. Og selv om den norske sommeren for alltid vil være lunefull og krever at vi pakker ullsokker og bikini, lue og solbriller, så gleder jeg meg til ferien videre. Måtte sommeren bringe oss alle en passe dose sol, og hjelpe oss å takle regnværsdagene. Håper vi også kan øve oss på å dele andres gleder enten det gjelder fint vær eller helt andre ting! ☺️

#smørkamdalen #ørsdalsvatnet #bjerkreim #visitbjerkreim #bjerkreim2021 #norge #tåketur #etglimtavutsikt #utno #gjemegfjell #utpåtur #mittvestland #mitteventyrland #fjelltid #mittnorge #mittfriluftsliv #mitttåkehav #opplevbjerkreim #regionstavanger #magmageopark #unescoglobalgeopark
...

166 12

Godt med ein kvil i lyngen#trælafjellet #agalebjerkreim #ørsdalsvatnet #hektapåtur #destinasjonbjerkreim #liveterbestute #dalanetidende #regionstavanger #magmageopark #nrkrogaland #tv2været #visitnorway #visitbjerkreim #lauperak #skinnlue_no #fjelltid #fjellreven #fjelltur #naturephotography #pyreneanmountaindog #hundehusetålgård #kilagokennel #turmedhunden ...

219 6

Fantastisk å ligge i hengekøy og nyte denne utsikten#trælafjellet #agalebjerkreim #dalanetidende #magmageopark #bjerkreim2021 #regionstavanger #nrkrogaland #ørsdalsvatnet #liveterbestute #hengekøye #hengekøyetur #hengekøyelivet #skinnlue_no #fjellreven #fjelltid #pyreneanmountaindog #fjelltid_hund #opplevnorge #opplevbjerkreim #visitbjerkreim #visitnorway #nattinaturen #aftenbladet #hektapåtur ...

232 5

Høstsol 🍂🌞
.
.
#destinasjonbjerkreim #bjerkreim #kvitlen #thewildsw #regionstavanger #turistforeningen
...

46 0