Åtteretters middag hos Nyyyt
Med lokal forankring og kunnskap, er visjonen å skape produkter med unik historie og den beste smaksopplevelsen.
«Fra gård til bord» er et restaurantkonsept der inntil 20 middagsgjester kan oppleve en åtterettersmeny laget på de beste råvarene Nyyyt har å by på. Her er du i eksklusivt lag med egen kokk og sommelier som sørger for at du får en helt unik opplevelse.
Helaften med Niklas Johnsen 7. og 8. november 2025
7. og 8. november inviterer Nyyyt til gourmetkveld på Røysland gard med kokken Niklas Johnsen og sommelier Karim Bel Mekki. Det blir en 8-retters meny med de beste råvarene fra Nyyyt, som blant annet inkluderer tørrmodnet kjøtt, wagyu og lammesadel med saus av chardonnay og trøffel.
Kuvertpris: 2500 kr
Vinpakke: 2000 kr
Alkoholfritt: 700 kr
Reservasjon – send epost til georg.fredrik@nyyyt.no
Besøksadresse
Buevegen 1990, 4389 VIKESÅ
Epost: georg.fredrik@nyyyt.no
